Dag 92 – Spullen pakken…

Na het ontbijt ben ik mijn koffers in gaan pakken zodat ik weer bijna klaar ben om morgen weer terug naar Nederland te komen. Ik heb alles in mijn koffer gedaan en was verbaast dat deze zo leeg waren. Toen ik vanuit Golokuati naar Ada ging waren mijn koffers veel voller maar ik heb er toch echt alles in gedaan.

‘s Middags zijn we met zijn zessen naar Tsarley Korpey gegaan om van onze laatste volle dag te genieten. Helaas was het net als gisteren geen zonnig weer maar dit helpt wel mee met de weersovergang van Ghana naar Nederland. Het mindere weer mag natuurlijk de pret niet bederven en ben gewoon gaan zwemmen.

Voordat we naar huis zijn gegaan hebben we ons avondeten besteld zodat dit thuis werd gebracht nadat iedereen gedoucht heeft. Na het eten hebben we nog een paar potjes “skip-bo” gedaan en ben daarna ik naar bed gegaan.