Dag 93 – Terug naar huis… Bye bye Ghana…!

Na 3 maanden stage te hebben gelopen is het zo ver… vandaag begint de reis terug naar Nederland. Afgelopen nacht heb ik aardig goed geslapen en had totaal geen last van zenuwen. Na het ontbijt heb ik de overige spullen die ik nog nodig had vanochtend in mijn koffer gedaan.

Om 12:30 uur kwam Percy langs om te vertellen dat de bus er zo aan kwam. Maar ik heb al wel geleerd dat dit zo best een half uur of soms nog wel langer kan duren. Net als anders kwam de bus ook pas om 13:30 uur en hebben we snel de bus in geladen en zijn vertrokken richting Accra. Hier hebben we 2,5 uur over gedaan omdat het in Accra al aardig druk aan het worden was op de weg.

In de Accra Mall heb ik nog een pizza gegeten en zijn we om 18:00 uur richting het vliegveld gegaan. Hier zijn we met zijn allen ons zelf gaan inchecken. Omdat ik als eerste in de rij stond heb gevraagd of we met zijn allen bij elkaar konden zitten. Gelukkig was dit nog mogelijk zei hij en heeft ons allemaal op rij 57 neer gezet. Na het inchecken zijn we naar buiten gegaan en hebben Percy gedag gezegd en bedankt voor alles. Percy is echt een goede en leuke coach, jammer dat Lydia dit niet voor ons is geweest.

Hierna zijn we naar binnen gegaan en zijn we naar de gate gelopen en gewacht tot dat we mochten gaan boarden. Tijdens het wachten heb ik mijn data opgemaakt wat ik nog op mijn simkaart had staan. Om 21:15 uur begonnen we met boarden. Net als op de heenweg had het vliegtuig vertraging en zijn we uiteindelijk om 22:30 uur de lucht in gegaan. Dag Ghana… bedankt voor de mooie tijd…!!!