Dag 02 – De reis van Accra naar Golukuati

Nadat we ontbeten hebben gingen we onze euro’s inwisselen voor Ghanese Cedis. Na een kwartiertje gereden te hebben kwamen we bij een markt waar we kleding hebben gekocht voor Independence Day (Onafhankelijkheidsdag). Tijdens deze feestdag hebben we een kijkje genomen hoe de lokale bevolking deze dag viert. Om ook een beetje in de stemming te komen hebben we ook traditionele kleding gekocht.

Na de markt zijn we naar een winkelcentrum gegaan om een simkaart met een lokaal nummer te krijgen, zodat we data hebben en kunnen internetten en kunnen bellen. Hierna zijn we begonnen met de reis vanaf Accra naar Golukuati.

Tijdens de reis zijn we door verschillende dorpjes gereden en hebben we veel verschillende uitzichten en zelfs apen gezien. Na een reis van bijna 6 uur zijn we aangekomen in ons huis maar helaas bij aankomt kregen we te horen dat door de storm die ‘s middags heeft gewoed er geen stroom was. Dit was wel even een domper want we hadden wel gehoopt dat we even onder de douche konden springen. Na het eten heb ik mijn koffers uitgepakt en ben ik gaan slapen.