Dag 04 – Sightseeing… Waterval en apen

Ik dacht dat het na de eerste 3 dagen niet warmer kon worden maar vandaag was het 40 graden. Na het ontbijt zijn we rond 10 uur richting een apen park gegaan om naar apen te gaan kijken. Deze apen mochten we ook voeren met bananen. We moesten de bananen in onze hand houden, onze arm recht vooruit houden en een bepaald geluidje maken. Hierdoor sprongen de apen op je arm en pakte de banaan uit je hand. Daarna sprongen ze weer op de grond en aten ze de banaan op, soms bleven de apen ook op je arm zitten terwijl ze de banaan aan het eten waren.

Na de apen zijn we naar een waterval gaan kijken. Na een busreis van een uurtje waren we aan gekomen aan de onderkant van de berg. Hier vandaan gingen we te voet verder. Dit was een wandeling van ongeveer 40 min door een hele mooie omgeving. Aan gekomen bij de waterval heb ik eerst een paar foto’s gemaakt van de waterval en de omgeving. Toen heb ik me omgekleed om een duik te nemen in het water.

Tijdens het zwemmen kwam de lokale bevolking, die ook aan het zwemmen was, naar ons toe om met ons te praten en iedereen wilde op de foto met ons. Na het zwemmen zijn we terug gereden naar ons huis en hebben we gegeten.

Na het eten kwam onze huisbaas Elowie (ook een Nederlander) op bezoek om te vragen hoe het met ons gaat en of dat hij nog iets kon doen. We hebben hem verteld dat de koelkast en 1 ventilator niet werkt. Sommige hadden ook blaren op hun voeten en hij zei dat hij daar in zijn eigen huis iets voor had. Toen zijn we met zijn alle naar zijn huis gegaan om te kijken hoe hij woont en voor het middeltje voor verkoeling.

‘s Avonds hebben we met zijn alle in ons huis gekaart en nog wat gedronken en ben daarna gaan slapen.