Dag 06 – Water en stroom… geen goede combi

Afgelopen nacht voelde ik me zo beroerd dat ik elk uur naar de wc moest. Natuurlijk moet ik veel drinken maar steeds kwam het er weer uit. Volhouden dus…

Vandaag zouden we gaan zwemmen maar ik heb besloten om maar thuis te blijven. Nikki en Chayenne bleven ook bij mij. Zo kon ik wat bij slapen en aan sterken. ‘s Middags kon ik alweer een beetje eten en drinken zonder dat het er gelijk weer uit kwam.

Rond 17:30 uur begon het te regenen en inmiddels weten dat als dit gebeurt de kans groot is dat de elektriciteit uitvalt. We hebben dus gelijk alles aan de stroom gelegd wat kon opladen zodat we geen lege accu’s en batterijen hadden. Rond 18:00 uur viel de elektriciteit inderdaad uit. Het was toen ook al donker buiten dus hebben we de zaklampen gepakt om wat licht te hebben.

Om 18:30 uur was de elektriciteit weer terug. Dit keer was de stroomuitval dus maar heel kort. Maar… rond 19:00 uur viel de elektriciteit nog een keer uit. Dit keer tijdens het eten. Zouden we nu tot morgenochtend geen stroom meer hebben…? Het viel mee! Na een uurtje was de elektriciteit gelukkig weer terug.

‘s Avonds voelde ik me alweer wat beter en heb ook nog wat gegeten en gedronken. Daarna lekker op tijd naar bed. Tot morgen!