Dag 08 – Laatste dag vrij… zwemmen en popcorn

Omdat we nog geen echte stage in het ziekenhuis hebben wilden we vandaag gaan zwemmen. Ik had gezegd dat ik even ging kijken hoe ik me zou voelen als ik wakker werd en dan zou beslissen ik of ik mee ging dat ik toch thuis blijf.

Toen ik ‘s ochtends wakker werd voelde ik me fit genoeg om mee te gaan naar het zwembad. Rond een uur of 10 zijn we richting het zwembad gegaan. Hier hebben we van het verkoelende water en van de zon genoten.

Rond 15:00 uur verscheen er ineens een pik zwarte wolk boven Hohoe dus besloten we om een taxi te bellen en naar huis te gaan. We hadden nog maar net de taxi net gebeld of het begon al hard te waaien. We zijn snel naar binnen gegaan en hebben ons omgekleed, ondertussen was de taxi er. Voordat we allemaal in de taxi zaten regende het al.

Op de terug weg begon het steeds harder te regen. De regen kwam door de deur heen naar binnen. Tijdens de rit naar huis begaf de ruitenwisser van de auto het. De chauffeur had zijn auto onder de afdak van een benzinestation neergezet. Hij was nog geen 3 tellen buiten en hij was al kletsnat. Gelukkig kon hij de ruitenwisser snel maken en konden we verder. Voordat we in Golukuati waren was het alweer aan het opklaren.

‘s Avonds hebben we spaghetti en rijst van een vorige dag met tomatensaus op. Als afsluiter van de avond hebben we popcorn gemaakt. Op naar de eerste echte stagedag…