Dag 09 – Eerste stagedag… of toch niet

Vandaag was eigenlijk onze eerste stagedag maar omdat nog niet iedereen het ziekenhuis had gezien en omdat de uniformen van de dames nog niet klaar waren, gingen we vandaag naar 2 ziekenhuizen waar we nog niet geweest waren.

In de ziekenhuizen zijn we welkom geheten door de directeuren. De directeuren hebben vertelt wat er allemaal te doen is en welke afdelingen er allemaal zijn. We hebben ook een rondleiding gehad door beide ziekenhuizen.

Na de ziekenhuizen waren we van plan om nog even te gaan zwemmen, maar voordat we gingen zwemmen gingen we langs een winkeltje waar we bakjes en een drinkbeker hebben gekocht om mee te nemen naar stage. Eenmaal aangekomen bij het zwembad zeiden ze dat er iets in het water zit en dat het zwembad daardoor 2 dagen gesloten is. Dit was even een domper want we hadden ons verheugt op een frisse duik.

Toen zijn we maar in een restaurantje bij het zwembad gaan zitten om wat te eten en te drinken. Na het eten kwam Lydia ook naar het restaurant met de uniformen. Eenmaal thuis hebben we allemaal de uniformen aangedaan en foto’s gemaakt voor het thuisfront.

‘s Avonds hebben we nasi gemaakt. We hebben extra gemaakt zodat we het allemaal mee kunnen nemen naar stage om tussen de middag op te eten. Hopelijk morgen wel echt m’n eerste stagedag…