Dag 15 – Huiswerk en zwemmen in Ho…

Vandaag heb ik eens een keertje uitgeslapen tot 10:00 uur. Na een lekker eitje als ontbijtje ? ben ik gaan weken aan mijn school opdrachten om niet te ver achter te lopen.

Tegen het middaguur kwamen we op het idee om te gaan zwemmen maar omdat afgelopen week het zwembad een paar dagen dicht was, hebben we vandaag eerst naar het zwembad gebeld om te vragen of deze open was. Het antwoord was dus nee. We zijn toen op internet gaan zoeken naar een ander zwembad. Uiteindelijk hebben we een zwembad gevonden in Ho.

Na een rit van 2 uur dwars door de bergen en met een erg mooi uitzicht waren we aangekomen bij het “Freedom Hotel” in Ho. Hier hebben we de hele middag gezwommen en ‘s avonds hebben we genoten van een lekkere pizza.

Ondertussen was het al donker geworden toen we naar huis wilde gaan. We hebben de taxi chauffeur die ons ook naar Ho heeft gebracht gebeld dat we weer terug naar huis wilde. Onderweg naar huis zag de chauffeur een drempel over het hoofd en kwamen we met de auto los van de grond. Gelukkig was er niets kapot en konden we verder rijden naar huis.

We kunnen terugkijken op een lekkere “vrijde dag”.