Dag 22 – Huiswerk en “uit eten”

Vandaag hebben we eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Vanochtend hebben we Kris weer uitgezwaaid want ze gaat nu naar Ada om daar een andere groep te begeleiden. Overdag heb ik aan mijn huiswerk gewerkt zodat ik niet te ver achter kom te liggen en niet te veel mis.

Omdat we tijdens Pasen een week vrij zijn willen we graag iets van Ghana zien. We hebben besloten om met zijn alle een weekje naar Cape Coast te gaan. We willen hier graag de Cape Coast Castle, Kakum National Park, de verschillende forten en natuurlijk het strand zien. We hebben een hotel geboekt net buiten de stad zodat het onder budget blijft.

‘s Avonds hebben we besloten om uit eten te gaan. We hadden een tentje genaamd Bowmann City gevonden in Kpando en ons verheugt op een pizza of frietjes. Maar helaas… die hadden ze niet meer. Dus vroegen we wat ze wel hadden en dat was rijst, rijst met kip en rijst, kip en salade. Dus heb ik de rijst, kip en salade maar genomen. Deze was erg lekker.