Dag 26 – Een lange reisdag

Om 8:30 uur zijn we begonnen aan onze reis naar Cape Coast voor een weekje vakantie omdat het Pasen is. De reis begon vanaf Golukuati. Vanuit daar zijn we naar Accra (de hoofdstad van Ghana) gereden. Nadat we daar ergens wat eten hadden gekocht en een plaspauze ingelast hebben, zijn we vanuit Accra doorgereden naar ons hotel Eden Lodge in Cape Coast. Na een reis van 8,5 uur kwamen we rond 17:00 uur aan. Hier zijn we naar onze kamers gegaan.

‘s Avonds zijn we naar het strand gegaan om wat te eten. De taxi chauffeur heeft het hotel Oasis Beach Resort ons aan geraden en hij heeft ons hier naar toe gereden. We hebben hier heerlijk wat gegeten en gedronken. Tijdens het eten hebben we een planning gemaakt wat we wanneer willen doen.

  • Vrijdag: rustig wakker worden en ‘s middags naar het strand.
  • Zaterdag: Kakum National Park bezoeken.
  • Zondag: ‘s ochtends een Nederlands slavenfort bezoeken en ‘s middags naar het strand.
  • Maandag: Fort Cape Coast bezoeken en ‘s middags naar het strand, hier zijn dan allerlei feesten omdat het Pasen is.