Dag 28 – Teleurstelling… ☹

Vandaag was de planning om naar “Kakum National Park” te gaan. Helaas is dit niet doorgegaan omdat een groot gedeelte van de groep het iets te laat had gemaakt tijdens een feest bij Oasis Beach. Ze hadden me nog een bericht gestuurd met de vraag of het mogelijk was om ‘s middags te gaan. Dit zag ik toen ik alleen aan het ontbijt zat ‘s ochtends. Maar ‘s ochtends is de beste tijd om te gaan omdat het ‘s middags te warm is en daardoor minder kans hebt dat er dieren te zien zijn.

Toen iedereen was ontwaakt heb ik de groep toe gesproken en gezegd dat niemand verantwoordelijkheid heeft getoond om eerder naar huis te komen. We hadden tenslotte de afspraak met elkaar gemaakt om ‘s ochtends vroeg naar Kakum te gaan. Iedereen begreep mijn frustratie maar je kan het niet meer terug draaien. Dus hebben we besloten om ‘s middags naar het strand te gaan.

Eenmaal aangekomen op het strand hebben we eerst geluncht. Na het eten zijn we op het strand gaan liggen. Ik kan alleen zelf niet liggen op het strand want heb daar geen geduld voor. Gelukkig zag ik dat een groep aan het beachvolleyballen was en heb ik gevraagd of ik mee mocht doen. Natuurlijk mocht ik mee doen en heb toen de hele middag gevolleybald.

‘s Avonds hebben we nog wat gegeten bij Oasis en we zijn daarna terug gegaan naar het hotel omdat we morgen om 7:30 uur alsnog vertrekken naar Kakum National Park.