Dag 29 – Kakum National Park

Vandaag zit ik precies één maand in Ghana, nog twee maanden te gaan. Vanochtend hadden we afgesproken om half 8 te vertrekken naar Kakum National Park. De avond ervoor heb ik gezegd dat wie wakker is mee kan en wie niet wakker is heeft pech. Uiteindelijk zijn we vanochtend met zijn vijven gegaan.

Aangekomen in het park gingen we ons kaartje kopen en moesten we wachten totdat onze tour begon. Na een half uurtje wachten werd er om geroepen dat de volgende groep zich klaar moest maken en naar de balie moest gaan.

Tijdens de tour heeft de gids verteld en uitgelegd over het park. Na een stevige wandeling van 30 minuten kwamen we uit bij verschillende touwbruggen. Hier kon je twee kanten kiezen; rechts ging je over alle 7 bruggen en links ging je over 3 bruggen. Natuurlijk heb ik voor rechts gekozen en heb alle 7 bruggen genomen.

Er was een prachtig uitzicht te zien vanaf de bruggen over heel het regenwoud. Heb verschillende foto’s en video’s gemaakt tijdens het bewandelen van de bruggen.

Na het middag eten zijn we terug naar het hotel gereden. Op de terug weg naar het hotel kwamen we de andere 4 meiden tegen die toch hebben besloten om te gaan.

‘s Middags zijn we naar het strand geweest ‘s avonds nog wat gegeten met zijn alle bij Oasis. Na het eten ben ik nog even blijven hangen en heb ik wat gedronken.