Dag 32 – “Waar je mee omgaat…”

Dit was onze laatste vakantiedag. Morgen moeten we weer beginnen met stage. Vanochtend was eigenlijk niet zo leuk, we hebben een klasgenoot uitgezwaaid die voor een weekje naar huis gaat vanwege privé omstandigheden.

‘s Middags heb ik wat schoolwerk gedaan. Ik zal de opdracht ook plaatsen op de website zodat jullie deze ook kunnen lezen. Twee meiden hebben de eerste week toen we hier waren vlechtjes laten zetten en deze wilde ze er vandaag uithalen. We zijn in totaal 4 uur bezig geweest om alle vlechten eruit te halen. Toen ze al het nep haar eruit hadden gehaald wilde ze kijken hoe lang haar bij mij stond. Ik heb een paar plukken gepakt en heb het met een haarband vast gemaakt. Na de fotoshoot heb ik het er weer afgehaald.

Degene die moesten koken vanavond wilde “fufu” maken. Helaas was dit mislukt en hebben we uiteindelijk spaghetti gegeten. ‘s Avonds hebben we gezellig met zijn alle op de bank nog wat gedronken en popcorn gegeten.