Dag 36 – Schoolwerk…

Vanochtend hebben we met zijn allen afgesproken dat we wilde gaan zwemmen vanmiddag. We waren bijna klaar om te gaan, toen Alloys toevallig langskwam en vroeg wat we wilde gaan doen. We vertelden dat we wilde gaan zwemmen in Hohoe. Alloys gaf als antwoord dat het niet verstandig was om te gaan. Het zou vanmiddag gaan stormen had hij gehoord.

Toen hebben we maar besloten om niet te gaan zwemmen en thuis maar wat dingetjes te doen. Hier heb ik gebruik van gemaakt en heb ik aan mijn schoolwerk gezeten. Deze opdracht heb ik af en zal ik ook op de website plaatsen.

‘s Avonds hebben we gezellig met zijn allen op de bank gezeten. Tegelijk hebben we voor Koningsdag een hotel in Accra geboekt. Althans, ik heb gevraagd of het thuisfront in Nederlands dat kon doen (dankjewel mama…!).