Dag 49 – Weekend… Tijd voor een nieuw kapsel..!

Het is weer lekker weekend… lekker een beetje uitgeslapen (9 uur.) Voordat ik ging eten had ik mijn was in een emmer gedaan zodat het kan inweken. Na het ontbijt heb ik mijn spullen verder uitgewassen.

‘s Middags ben ik naar de kapper geweest hier in het dorp. “You remember my last hairstyle!”. Het was een hokje van 4 bij 4 met 3 stoelen erin. Ik moest even wachten want er was voor mij nog iemand. De kapper heeft mij alleen met een tondeuse “geknipt.” ? Hierna heeft hij mij met een kam met een mesje erop bijgewerkt. Ben erg blij met het resultaat..! Helaas is hij wel één uitgeschoten maar ik mag verder niet klagen. Het kosten maar 10 cedi, dit is ongeveer 2 euro.

‘s Avonds hebben we pannenkoeken gegeten en lekker met zijn allen op de bank gezeten voordat ik naar bed ging.