Dag 59 – Teleurstellende baaldag…

1 mei is een feestdag in Ghana en dus een vrije dag. Ik was verbaast toen ik vanochtend wakker werd en al 11:00 uur was. Het kwam goed uit dat we vrij waren, want onze mentor gaat morgen alweer naar Ada om naar de andere groep studenten te gaan kijken. Rond het middag uur kwamen Lian en Cees naar de groep toe om te praten hoe het met ons als groep ging en hoe het gaat tussen onze groep en de andere groep. Er waren wat problemen tussen de beiden groepen dus deze hebben we uitgepraat en kunnen nu weer met elkaar door één deur.

Nadat dit allemaal was uitgesproken ging Cees weg en bleef Lian bij ons om over school te praten. Als we weer terug zijn in Nederland en donderdags op school komen moeten we aan de docenten gaan vragen wat we moeten gaan maken en wanneer we de toets(en) kunnen inhalen. We hebben ook afgesproken om elke dinsdag van 9:00 uur tot 16:00 uur op school te komen om aan schoolwerk te werken.

Hierna ging Lian ook weg. Net voordat ze de deur uit liep vroeg ik of ze naar mijn stage opdrachten wilde kijken zodat als er iets verbetert moest worden, ik dat niet kan doen voordat ik terug in Nederland ben. En als de opdracht goed was gekeurd, dat ze kon aftekenen. Hierop kreeg ik het antwoord dat ik dit maar via de mail moet doen en dan kijken we er op school naar.

Lian had ook afgesproken om met iedereen een individueel gesprekje te hebben. Ik wilde heel graag dingen bespreken over de stage opdrachten, schoolopdrachten en mijn vervolgopleiding. Ik heb dit ook vooraf aangegeven. Maar Lian had hier blijkbaar geen tijd voor. Erg teleurstellend dat er helemaal geen tijd was om deze dingen te bespreken terwijl dit juist de bedoeling was van haar komst naar Ghana volgens mij. Ik voel me hierdoor niet serieus genomen..!

Aan het eind van de middag hebben we een hotel geboekt in Mole voor de laatste week. De datums die we eigenlijk wilde gaan waren allemaal bezet dus hebben we de vrije datums gepakt. Hierdoor moesten we wel een nieuwe planning maken maar dit is ook goed gekomen. Het hotel was ook het enige leuke ding van vandaag.