Dag 61 – Verjaardag van Sanne

Vanochtend begon het om 05:30 uur opeens enorm hard te regenen. De regen is doorgegaan tot 06:15 uur. Hierdoor is het vanochtend flink afgekoeld en eigenlijk gewoon koud te noemen.

Vorige week zijn we naar de immigratie dienst in Ho geweest om onze visums te laten verlengen. Vandaag konden we de visums weer ophalen. Om in Ho te komen moet je over een berg heen. In de bergen zag je de laag hangende wolken dit uitte zich in een prachtig uitzicht.

Aangekomen in bij de immigratie dienst moesten we ons afhaalbewijs laten zien en ging één van de beambten onze paspoorten halen. Toen hij weer naar buiten kwam zei hij dat er fouten waren gemaakt tijdens het invullen van de formulieren en dat hij naar het ziekenhuis had gebeld om dit door te geven aan ons. Het ziekenhuis heeft dit niet aan ons doorgegeven. Gisteren hadden wij ook nog met onze begeleider gesproken en die zei zelfs dat we gisteren middag onze paspoorten al op konden halen omdat ze al klaar lagen. Wij dachten dus dat alles in orde was. Nu hebben we vandaag de verkeerd ingevulde onderdelen opnieuw en correct ingevuld met hulp van een beambte.

Ondertussen dat wij naar Ho zijn geweest heeft Julia het huis extra versierd voor de verjaardag van Sanne. Bij aankomst thuis stonden bewoners van de compound ons op te wachten om Sanne nat te gooien met water. Dit vond ze niet leuk maar ze moest er toch doorheen om bij het huis te komen. Ze werd hoe dan ook nat. Binnen zag Sanne tot haar verbazing dat heel het huis versierd was met slingers en ballonnen.

‘s Avonds hebben we pannenkoeken gegeten en lekker op de bank gezeten. Rond 21:30 ben ik naar bed gegaan, zodat ik weer goed en fris morgen wakker word om naar stage te gaan.