Dag 64 – Hoog bezoek; hoofdzuster Magdalene

Vandaag stond er gelukkig niemand bij mijn raam. Dus heb ik lekker kunnen slapen tot 10:00 uur. Verder heb ik vanochtend eigenlijk helemaal niets gedaan. Toen ik vanochtend iets te eten wilde gaan maken stond hoofdzuster Magdalene ineens voor de deur. Ze was in de beurt en wilde ons een fijne dag wensen.

We hadden het op een gegeven moment over de ambulances van het ziekenhuis. Ze zei dat deze en de ambulances van ziekenhuizen in de beurt allemaal kapot zijn. Daarom duurt het zo lang om een ambulance te krijgen.

We vertelde haar dat onze laatste twee weken stage in zijn gegaan. Hier schrok ze van en vond dat het heel snel is gegaan. Ik heb haar gezegd dat ik een hele leuke tijd heb gehad, hele leuke collega’s en heel veel gezien heb. Hier was ze blij mee om dit te horen. We hebben ongeveer een half uurtje met haar gepraat en daarna is ze weer weg gegaan.

Verder heb ik ‘s middags aan school opdrachten gewerkt. En dit was het eigenlijk wel. Lekker een rustig dagje gehad vandaag.