Dag 71 – Moederdag…

Vannacht heeft het weer de hele nacht geregend waardoor het vanochtend best koud was (27 graden?). Gelukkig klaarde het snel op en begon de zon te schijnen. Gisteren was ik niet aan al mijn was toe gekomen dus vandaag heb ik nog een beetje gewassen.

Omdat het vandaag Moederdag is heb ik een kaartje laten bezorgen thuis. Mijn moeder had dit echt niet verwacht en vond het zo leuk dat ze in tranen uitbarstte. Tijdens het bellen vanochtend was ze de hele tijd over de kaart bezig. Ik had het echt niet hoeven doen en vertelde dat ze het zo leuk vond. Tijdens het bellen heb ik ook al een beetje gevraagd wat ik qua spullen hier achter kan laten en wat ik mee terug kan nemen.

‘s Middags heb ik een uren overzicht gemaakt van alle uren die ik in totaal hier stage heb gelopen. Deze kan het ziekenhuis komende week aftekenen als bewijs dat ik er ben geweest. Daarnaast heb ik nog een paar verbeteringen aangebracht aan mijn stage opdrachten. Verder heb ik vandaag niet veel gedaan en vooral gerelaxt en voorbereid op mijn laatste week stage.