Dag 77 – Eerste “vakantiedag”…

De eerste dag van mijn 2 weekse vakantie. Vanochtend toen ik wakker werd heb ik mijn kleren en dekbed gewassen zodat ik alleen maar “schone” kleren bij me heb. Toen ik aan het wassen was kwamen er een paar kinderen naar me toe en zeiden dat zij het wel voor me zouden wassen. “dat is mooi” dacht ik. Het was een beetje een hectische ochtend omdat vandaag ook al zes mensen vertrekken naar Ada Foah. Het huis moest ook nog schoongemaakt worden omdat wij dat niet met zijn drieën gaan doen. De groep hebben we om 12:00 uur uitgezwaaid en een goede en veilige reis toegewenst.

Nadat de andere zes vertrokken waren bleven we nog maar met zijn drieën over (Kim, Hilde en ik). Je merkt gelijk dat je maar met een paar in het huis bent en het is gelijk een stuk rustiger. ‘s Middags heb ik mijn koffers ingepakt op advies van mijn moeder, die op de telefoon mee keek ?. Aan het eind van de middag kwam de kledingmaker mijn uniform terug brengen die ik vanochtend aan hem had gegeven, zodat hij hem kleiner kon maken. Ook heb ik nog 2 paar schoenen, 1 broek en 2 ballen weggegeven aan de kinderen die voor op de compound wonen.

‘s Avonds heb ik lekker op de bank gezeten en lekker rustig aan gedaan. Heb nog een lekker biertje met wat toastjes op en ben daarna gaan slapen.