Dag 79 – Uitslapen en heerlijk gezwommen…

Na een nacht in de woonkamer te hebben geslapen ben ik om 06:00 uur wakker geworden omdat er drie meiden gewoon naar stage moesten. Gelukkig ben ik daar na toch nog in slaap gevallen en om 09:00 uur weer wakker geworden. Kris had gisteren avond geappt dat ze even langs zou komen om de andere zes meiden, die vandaag naar Accra vertrokken, een fijne vakantie te wensen.

Rond een uur of 12 zijn ze naar Accra vertrokken en heb ik gelijk weer een kamer en een normaal bed geclaimd ?. Heb mijn kamer weer ingericht en mijn spullen in de kast gezet.

‘s Middags hebben we met zijn drieën besloten dat we nog graag wilde gaan zwemmen bij Tsarley Korpey. Omdat de andere drie meiden om 14:00 uur klaar waren, hebben we op hun gewacht tot ze thuis waren en gevraagd of ze ook nog mee wilde gaan zwemmen. We hebben onze zwemkleding aan gedaan en zijn naar het zwembad toegegaan, nadat we eerst nog wat boodschappen hadden gedaan.

‘s Avonds heb ik sinds een lange tijd weer aardappels, bonen en vlees op. Een echte Hollandse maaltijd. Dit was erg lekker om weer na een lange tijd te hebben gegeten.