Dag 80 – Strand dag… Maranata Beach

Vanaf vandaag is het nog maar 14 dagen en dan vlieg ik alweer naar het koude Nederland. Vanochtend heb ik uit kunnen slapen tot een uur of 9 maar omdat de stroom rond half 10 was uit gevallen werd het heel warm binnen en ben dus maar uit bed gegaan.

We hadden vanochtend besloten om naar Maranata Beach te gaan en lekker te gaan zwemmen en van de zon te genieten. Om 11:00 uur hebben we de boot vanaf Tsarley Korpey gepakt en zijn we naar het strand gevaren. Op het stand heb ik lekker de hele middag gezwommen en in de zon gelegen. Rond 16:00 uur wilde we graag naar huis dus hebben we de man gebeld die ons ook heeft gebracht en hij kwam ons weer netjes ophalen.

Omdat Kris morgen naar Accra gaat en vrijdag weer naar huis vliegt zijn we vanavond even langs gegaan om wat te drinken en hem te bedanken voor wat ze allemaal voor ons gedaan heeft. Om 21:30 uur zijn we weer naar huis gegaan omdat er morgen weer drie gewoon naar stage moeten.

Thuis wilde we nog even op de bank gaan zitten voordat we naar bed zouden gaan. Helaas begon het kei hard te regenen en hebben we snel alle ramen dicht gedaan… maar dit hielp niet. In twee kamers heeft het binnen geregend en hebben we de buurman gebeld zodat hij het kan zien en er iets aan kan doen morgen.