Dag 81 – Markt in Anyanui…

Vanochtend rond 10:00 uur zijn we naar de markt gegaan waar ik de vorige keer toen ik in Ada was heen wilde gaan maar waar er toen geen markt was. Na een uurtje varen waren we aan gekomen in Anyanui. De man die de boot bestuurde wilde ons graag helpen op de markt. We zeiden tegen hem dat we wortels, ui, brood, tomaten en paprika nodig hadden. We hebben alles kunnen vinden behalve wortels en paprika. We hebben nog wel een watermeloen kunnen vinden die we vanavond lekker op kunnen eten.

Nadat we weer thuis waren van de markt, was het weer aardig warm geworden en hebben we besloten om lekker te gaan zwemmen bij Tsarley Korpey. Hier hebben we de hele middag lekker aan het zwembad gelegen.

‘s Avonds wilde we pizza gaan bestellen maar helaas was de pizzeria dicht en hebben we naar Tsarley Korpey gebeld en hier frietjes met kip besteld. Terwijl we besteld hadden en moesten wachten totdat het bezorgd was, heb ik mijn tas ingepakt om volgende week mee te nemen. Morgen de laatste spullen pakken en dan ben ik klaar voor de reis naar het noorden van Ghana.