Dag 89 – Terug naar Accra

Aan alles komt een eind… zo ook aan het weekje reizen door Ghana.

Vanochtend om 05:30 de wekker gezet en wakker geworden met een prachtige zonsopgang over het meer. Mijn tas weer ingepakt en om 06:00 uur vertrokken naar Kumasi. Doordat het al wat drukker op de weg was hebben we er een half uurtje langer overgedaan. Gelukkig wist deze taxi chauffeur wel precies waar hij heen moest en heeft ons afgezet bij het STC busstation.

Vanaf het busstation hebben we de bus naar Accra gepakt. De bus was hartstikke luxe en je kreeg wat te drinken en iets te knabbelen voor onderweg. Je kon zelfs je mobiel opladen bij je stoel. Omdat ik afgelopen nacht niet zo heel goed geslapen had heb ik eigenlijk de hele reis van 5 uur geslapen. Ondertussen was het al 13:30 uur toen we in Accra aankwamen. Hier zijn we uit de bus gestapt en hebben we een taxi naar de Accra Mall gepakt.

In de Mall heeft Hilde Percy een berichtje gestuurd dat we in de Mall waren. Hij zei dat hij eraan kwam met een taxi en zou laten weten als hij er was. Omdat het van Ada naar Accra ongeveer 2 uur rijden hebben we met zijn drieën besloten om iets te gaan eten en vooral niet te gaan stressen. Na 2 uurtjes kregen we een bericht van Percy dat ie er was en zijn we naar de parking gegaan en zijn met Percy naar huis gereden. Hier werden we weer verwelkomt door de drie meiden die achter waren gebleven omdat ze gewoon stage hadden en hebben we uitgebreid de verhalen vertelt hoe het was.